Yeni Türkü – Fırtına Ukulele Akorları

Fırtına ukulele akor ve ritim gösterimi karşınızda! 1988 yılında piyasaya sürülen Yeşilmişik albümündeki bu popüler Yeni Türkü şarkısını ukulelenizle çalmaya başlayın.

Bak işte yaklaşıyor fırtına, bak yine yükseliyor dalgalar
Yıllardan sonra yollardan sonra, şarkılar söylüyor çocuklar
Yıllardan sonra yollardan sonra, yeniden yan yana onlar

Ne geçmiş tükendi ne yarınlar, hayat yeniler bizleri
Geçse de yolumuz bozkırlardan, denizlere çıkar sokaklar

Bak işte yaklaşıyor fırtına, bak yine yükseliyor dalgalar
Yıllardan sonra yollardan sonra, şarkılar söylüyor çocuklar
Yıllardan sonra yollardan sonra, yeniden yan yana onlar

Ne geçmiş tükendi ne yarınlar, hayat yeniler bizleri
Geçse de yolumuz bozkırlardan, denizlere çıkar sokaklar

Yıllardan sonra yollardan sonra yeniden yan yana onlar

Linki Kopyala & Paylaş:
Sırada Ne Var?
Sitedeki diğer Yeni Türkü Ukulele Akor gösterimlerine ulaş. Ya da senin için seçtiğimiz şarkılardan birisine geç↓

Yeni Türkü - Fırtına Ukulele Akor ve Ritim Gösterimi Hakkında

Sanatçı ve Şarkı:Yeni Türkü - Fırtına
Albüm:Yeşilmişik
Çıkış Yılı:1988
Akorlar:[Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B]
Ritim:A - AY - YAY
Tür:Folk
"Fırtına", Yeni Türkü imzasını taşıyan ve 1988 yılında piyasaya sürülen Yeşilmişik albümünde yer alan popüler bir şarkıdır. Folk türü altında değerlendirilen Fırtına adlı müzik eserinin ukulele akorları ve ritimleri hakkında kısa bilgiler aşağıda listelenmiştir:
  • Fırtına ukulele akorları: [Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B]. Sitede yer alan transpose aracını kullanarak Fırtına kolay ukulele akor versiyonlarına da ulaşabilirsiniz.
  • Fırtına ukulele ritimleri: A - AY - YAY. Bu ritim size zor geliyorsa, daha basit ritim yürüyüşlerini deneyebilirsiniz.
  • Yeni Türkü orijinal tonu Bbm tonudur. Yine transpose aracını kullanarak alternatif ve kolay tonlara ulaşabilirsiniz.
  • Sevilen Yeni Türkü şarkısını çalmadan önce enstrümanınızı akort ettiğinizden emin olun.
Fırtına Ukulele Akorları (Yeni Türkü) | Ukulele Türkiye

Fırtına Ukulele Akorları Nelerdir?

Sevilen bir Yeni Türkü şarkısı olan Fırtına ukulele akorları [Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B](orijinal Bbm tonunda). Fırtına kolay ukulele akorlarına ulaşmak için sayfadaki transpose aracını kullanabilirsiniz.

Yeni Türkü Ukulele İle Nasıl Çalınır?

  1. Fırtına şarkısını orijinal tonda çalmak isterseniz [Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B] akorlarının parmak pozisyonlarını öğrenmeniz gerekir.
  2. [Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B] akorları sizin için zorsa, sayfada yer alan transpose aracını kullanarak Fırtına kolay ukulele akorlarına ulaşabilirsiniz.
  3. Fırtına şarkısını ukulelede çalarken A - AY - YAY ritim kalıbını kullanabilirsiniz. A - AY - YAY ritim kalıbı size zor gelirse, daha basit bir ritim kalıbı olan A - A - A - A ritmini kullanabilirsiniz.

Fırtına Fırtına Şarkısı Hakkında Genel Bilgiler Nelerdir?

Fırtına şarkısı 1988 yılında yayınlanan Yeşilmişik adlı albümde yer almaktadır. Yeni Türkü tarafından seslendirilen bu müzik eseri, Folk türü altında değerlendirilmektedir. Orijinal tonu Bbm olan Fırtına şarkısını [Bbm], [G#m], [D#m], [C#], [B] akorlarını kullanarak ukulele ile çalabilirsiniz.

Anahtar kelimeler:Fırtına ukulele, Fırtına ukulele akor, Fırtına ukulele kolay akor, ukulele Fırtına akor, Fırtına ukulele tab, Fırtına ukulele ritim, Yeni Türkü ukulele akor.
Yasal Bilgilendirme:Fırtına ve sitede yer alan diğer tüm akor gösterimleri müzik eğitimi amacıyla paylaşılmıştır. Müzik notaları ve akorları gösterilen bu eserlere ait tüm telif hakları, şarkıların sahiplerine aittir. Bu içeriğin telif hakkı ihlali içerdiğini düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Yorum yapın